Monday, October 29, 2007

My first post is.. erm.. old.

Ok.. so I'm interning here in Copenhagen right now, which means I don't have my wacom pad or scanner acces or anything, so I'll have to post my older stuff.. Feel free to drop a comment if you see stuff you like.. or don't I guess :D It's pretty much backward chronological.. newest stuff first.
Depsea drawings: Pencil, colourpencils and photoshop. Part of a themed drawing jam.

I just love this game too much to not draw my favorite character.. Axel Steel
This is the Ozmonkey.. I'm currently modelling it in supersculpey, but again I'm in Copenhagen, so that project is on standby right now. Plus it turned out a helluvalot different than I first imagined.
Classical drawing from the Drawing Academy in Viborg, Denmark. Very old..
Sketches from Viborg:
Shrieking dingbat of doom
Invasion of the alien bugs:
Croquis:
5 comments:

 1. Det er rigtig flot Mads. Du er bare dygtig!

  ReplyDelete
 2. Mange tak Susanne.. men det er jo ikke noget du ikke har set i forvejen.. Det er surt jeg sidder her uden min wacom.. så kan jeg slet ikke lave noget nyt til net.

  ReplyDelete
 3. Det ved jeg godt Mads. jeg er bare i mit opmuntringshjørne idag :o)Jojo de der undervandslayouts har jeg faktisk ikke set allesammen.

  Jeg formoder man vil kalde os en lille smule over-produktive ja, for vi har store ambitioner om at lave både walkcycles, dialog scener, og preproduction til diverse kortfilm... mens vi er her. Vi har heller ikke animeret noget for the Todster endnu, derfor leger vi med TV Paint når vi har fri... Men jeg får godt nok også grå hår og rande under øjnern af det dubbleshifting så jeg holder lige en pause nogle dage. Jeg må hellere ta til massøren idag. Hvad laver du i praktikken?? Animation??

  ReplyDelete
 4. hey mas jeg kan godt lide dine undervand tegninger selv om de er gamle h ran

  ReplyDelete
 5. jeg fandt den på bog til tre pund og den er feeh...

  mangler du ikke noget sculpy!!

  ReplyDelete